A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727688118.1204.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

New Look deschide un nou magazin la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-05-2012, ora 03:07

New Look deschide un nou magazin la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe 31 mai se deschide la Iasi cel de-al saptelea magazin romanesc al retailerului britanic de fashion New Look.

Marea deschidere New Look din Palas Iasi vine cu o serie de promotii si oferte. Astfel cei care cumpara produse de peste 80 de lei pe un singur bon isi vor incerca norocul extragand vouchere. Toate sunt castigatoare, dar sumele inscrise pe acestea difera, prin urmare in urne se vor gasi 200 de vouchere in valoare de 20 de lei, 35 de vouchere in valoare de 40 de lei, 10 vouchere in valoare de 60 de lei si 2 vouchere in valoare de 500 de lei.

Magazinul din Iasi este al saptelea pe care il deschidem in Romania in mai putin de un an si reprezinta o cotinuare fireasca a planului de dezvoltare, prin extinderea lantului de magazine la nivel national. New Look este un brand “proaspat”, mereu in schimbare si suntem convinsi ca va raspunde celor mai diverse cerinte vestimentare, prin produse noi, saptamanal”, a declarat Ignatios Ionas, Country Manager, New Look Romania.

Cu o suprafata de 385 mp si o investitie de 600.000 de EUR, inclusiv inventar, magazinul New Look Iasi va avea intre 12 si 14 angajati.

Foto: portase.net

     
Tag-uri: magazin, Iasi, Palas
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii