A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727678082.0855.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Music Camp -sarbatoarea muzicii, din nou la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
04-09-2012, ora 03:32

Music Camp -sarbatoarea muzicii, din nou la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Inspectoratul Scolar Judetean Iasi organizeazaƒ In parteneriat cu Music Camp International, in intervalul 2-7 septembrie 2012, MUSIC CAMP 2012, a treia editie a taberei de muzicaƒ vocalaƒ si instrumentala, in cadrul careia elevii ieseni participa la un program sustinut de educatie muzicala.

Astfel, in ziua de 7 septembrie, la ora 15.00, micii artisti vor sustine alaturi de orchestra simfonicaƒa Filarmonicii de Stat „Moldova”€Iasi un concert vocal-instrumental, la Catedrala Romano-Catolicaƒ din Iasi.

Spre deosebire de primele editii, cand s-au inscris 450, respectiv 530 de elevi, cu varste cuprinse intre 11 si 15 ani, anul acesta 600 de elevi ieseni din 26 de unitati scolare vor participa la orele de cor si la cursurile de instrumente musicale, profesionist coordonate de catre doamna Connie Fortunato (S.U.A.), alaturi de profesorii Irina Florian (inspector pentru educatie muzicala), Alina Tirica (de la Colegiul Costache Negruzzi) sau Gabriela Rusu (de la Colegiul National).

Apreciem anvergura evenimentului cultural si educational, cat si transformarea acestuia intr-un ceremonial prin care arta, farmecul inefabil al muzicii devin forme de modelare a personalitatii si spiritualitatii elevilor. Acestia descopera maestri ai muzicii clasice, dar si spiritul ludic al artei muzicale si bucuria de a trai cu alti copii emotii estetice superioare”, a subliniat prof. dr. Camelia Gavrila, inspector general.

Foto: sapc.net

     
Tag-uri: tabara, copii, muzica, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii