ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-02-2013, ora 16:40

Municipalitatea ieseana vrea sa continue colaborarea cu Casa de avocatura ”Tuca Zbarcea & Asociatii”

Articol de Diana Dumitriu

Municipalitatea ieseana vrea sa continue colaborarea cu una dintre cele mai mari case de avocatura din Romania. Casa de avocatura ”Tuca Zbarcea & Asociatii” este cea care a consiliat Primaria Iasi in privatizarea CET si incheierea contractului cu Dalkia.

Viceprimarul Mihai Chirica a anuntat azi, intr-o conferinta de presa, ca municipalitatea a decis sa continue colaborarea cu aceasta casa de avocati pentru a-i reprezenta in instanta la procesele pe care Primaria le are la Centrala Electro Termica.

Este vorba despre revendicarea acelor bunuri care au fost transmise in patrimoniul public de la CET la Consiliul Local Iasi. Dorim sa le aducem iar in patrimoniul public si sa le folosim pentru serviciul de termoficare insa singura posibilitate de a face acest lucru este instanta de judecata”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica.

Un alt proces pentru care cei de la ”Tuca Zbarcea & Asociatii” vor reprezenta Primaria Iasi in instanta este cel deschis impotriva complexului rezidential Palas. In acest dosar Primaria Iasi doreste recuperarea sumei de 8 milioane de lei, suma care reprezinta redeventa pentru cele 12 hectare de teren concesionate de la Primarie.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii