A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674673.8375.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Municipalitatea ieseana anunta ample masuri de verificare in cluburile din oras
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-11-2015, ora 07:54

Municipalitatea ieseana anunta ample masuri de verificare in cluburile din oras

Articol de Cristian Amariei
Duminica, 1 noiembrie 2015, Mihai Chirica, primarul interimar al Municipiului Iasi, a sustinut o conferinta de presa in care a prezentat masurile pe care municipalitatea, impreuna cu alte institutii abilitate ale statului, le va lua in perioada urmatoare in sensul prevenirii aparitiei unei situatii similare cu cea care a provocat tragedia din clubul bucurestean Colectiv.
La conferinta au participat reprezentanti ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi Iasi, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Iasi, Politiei Locale, Primariei Iasi, Politiei Municipiului Iasi, Directiei de Sanatate Publica Iasi, Directiei Sanitar Veterinara Iasi.

„Incepand de luni, 2 noiembrie 2015, vom face o inventariere a tuturor locatiilor din municipiul Iasi in care se desfasoara activitati similare cu cea care a provocat tragicul eveniment de la Bucuresti astfel incat, in timp de o saptamana, o comisie mixta, compusa din toate institutiile avizatoare, sa poata trece in revista daca societatile comerciale functioneaza in temeiul legii. Acest plan de verificare va fi coordonat de Primaria Municipiului Iasi impreuna cu institutiile avizatoare, urmand a fi adus la cunostinta publica printr-o conferinta de presa la sfarsitul acestei saptamani. Toate societatile comerciale care nu indeplinesc conditiile prevazute de lege privind autorizarea de functionare si toate celelalte autorizatii in temeiul legii, vor fi facute public unde sunt, cine sunt si ce masuri s-au impus asupra lor”, a declarat Mihai Chirica, primarul interimar al Iasului.

Edilul a mai aratat ca toate institutiile abilitate de lege vor aplica sanctiuni referitoare la neindeplinirea conditiilor de autorizare.

De asemenea, primarul interimar al Municipiului Iasi a declarat ca Centrul de Transfuzii Iasi a fost deschis duminica, 1 noiembrie, la ora 7.00, pana la ora 12.00 peste 50 de ieseni donand deja sange pentru a veni in ajutorul ranitilor spitalizati dupa tragicul eveniment petrecut vineri, 30 octombrie, in clubul Colectiv, in urma caruia 29 de persoane au decedat, alte 180 fiind internate in spitalele din Bucuresti.
     
Tag-uri: iasi, verificari, cluburi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii