A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720265412.9799.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mugur Cozmanciuc: “Impadurim Romania este un prim pas pentru a atinge media europeana in ceea ce priveste gradul de impadurire al Romaniei”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-11-2012, ora 08:00

Mugur Cozmanciuc: “Impadurim Romania este un prim pas pentru a atinge media europeana in ceea ce priveste gradul de impadurire al Romaniei”

Articol de Alexandra Stefanescu

Secretarul de Stat in Ministerul Mediului si Padurilor, Mugur Cozmanciuc, a fost sambata, 3 noiembrie la Raducaneni in judetul Iasi pentru a da startul celei mai mari actiuni de impadurire din Romania, campania nationala de plantare “Impadurim Romania!”, initiata de Ministerul Mediului si Padurilor. Tot in Iasi la ora 13.00 a mai fost realizata o plantare in comuna Dumesti. Proiectul are ca scop impadurirea mai multor suprafete de teren din majoritatea judetelor, unde vor fi plantati in total peste 26 de milioane de puieti.

Cresterea gradului de impadurire a fost principala mea prioritate la Ministerul Mediului si Padurilor, de aceea prima masura in calitate de secretar de stat, a fost initierea Strategiei Forestiere Nationale 2013-2022, Impadurim Romania si, in toata luna noiembrie, vom planta in total 26 de milioane de puieti, incepand cu zonele cele mai vulnerabile din toate judetele tarii. Ma bucura faptul ca judetul Iasi, prin comuna Raducaneni si comuna Dumesti, este prezent pe harta impaduririlor nationale si le multumesc primarilor din aceste localitatii pentru sprijin”,a declarat Mugur Cozmaniciuc.

La campanie au fost prezenti reprezentatii ai Regiei Nationale a Padurilor, directori ai directilor silvice cum este cazul directiei silvice Iasi ,Neamt,Vaslui, Suceava,Bacau.

In localitatile Raducaneni si Dumesti am plantat 25.000 de puieti de salcam, proveniti din pepinierele proprii ale Regiei Nationale a Padurilor”, a declarat Corneliu Parascan, directorul Directiei Silvice Iasi. De asemenea au mai fost prezenti reprezentantii ai administratiei publice locale:directori de deconcentrate si primari din localitatile din invecinate.

Astfel de actiunii trebuie sa fie sustinute si ma bucur de faptul ca este o implicare mare din partea comunitatii locale in acest demers de a creste gradul de impadurire din judetul Iasi. De asemenea eun lucru extrem de important este realizarea cadastrului forestier”, a declarat directorul de la Oficiul de Cadastrau si Publicitate Imobiliara, Costel Alexe.

     
Tag-uri: impadurire, Iasi, proiect
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii