A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720109478.4939.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Movila: Simirad a facut ca la CJ sa curga lapte si miere . Datorita lui avem buget fara amendamente
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
14-02-2013, ora 16:11

Movila: Simirad a facut ca la CJ sa curga lapte si miere . Datorita lui avem buget fara amendamente

Articol de Diana Dumitriu

Presedintele filialei Iasi a PDL, deputatul Petru Movila scrie intr-o postare de pe blogul personal ca fostul presendinte al Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a devenit salvatorul USL dupa debarcarea sa din functie. Movila spune ca banii stransi cu mare grija de Simirad in timpul mandatului sau de la conducerea CJ sunt folositi de ”demagogii” de la USL.

Democrat liberalul spune ca nimeni nu si-a putut inchipui, dupa tot scandalul din ultimii ani din CJ Iasi, ca Simirad va fi cel care ii va salva pe cei din USL de un esec imens. El arata ca nu poate fi contestat faptul ca datorita lui Simirad actuala conducere a CJ are banii necesari sa inceapa dezvoltarea concreta a aeroportului iesean.

Dupa toate sicanele generate de fostii consilieri judeteni PSD si PNL, dupa toate disputele aprinse din sedintele Consiliului, dupa toate acuzele fondate sau nefondate aduse de catre acestia lui Simirad si consilierilor judeteni PDL si dupa toate promisiunile facute atat de cei doi lideri nationali ai USL, de toata pleiada de membri si candidati la alegeri, mai importanti sau mai putini importanti din USL Iasi, la acest moment nu avem decat scuze balbaite si apeluri patetice catre societatea civila si catre oamenii de afaceri.

Cele aproape 40 milioane Euro, suma pe care se bazeaza acum Consiliul Judetean, se afla in conturile institutiei iesene datorita unui om pe care consilierii judeteni l-au pus la zid de nenumarate ori si pe care l-au acuzat de neimplicare, demagogie sau interese ascunse. USL Iasi a promis, in mod constant, din 2012 pana in prezent, ca odata ce vor prelua conducerea CJ, si nu numai, in judetul nostru va curge lapte si miere”, spune Petru Movila in postarea de pe blog.

El spune totodata ca exista posibilitatea ca, la acel moment, toti cei care faceau astfel de declaratii sa le si fi crezut, dar ca astazi Iasul are un buget fara amendamente aprobate, fara ajutor real din partea Guvernului sau din partea Ministerului Transporturilor iar apelurile lansate catre societatea civila sunt absolut inutile si care lasa sa se vada cat de mic a devenit USL-ul.

Singura certitudine la acest moment este faptul ca nici una dintre institutiile statului nu are un punct de vedere pozitiv in ceea ce priveste finantarea aerogarii iesene. La final, patetic si plin de patriotism local, ma pregatesc sa vad cum USL va crea conditiile prielnice sa anunte iesenilor esecul rasunator al proiectului de dezvoltare si modernizare al aeroportului Iasi”, mai spune Movila.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii