ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-04-2013, ora 17:05

Motociclu furat depistat de politistii de frontiera ieseni

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari au depistat pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, un cetatean roman care conducea un motociclu ce figura ca fiind furat din Italia.

In data de 16 aprilie a.c., in jurul orei 17.25, pe timpul efectuarii unei misiuni specifice de supraveghere si control in zona de competenta, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari, au oprit in trafic pentru control, pe raza localitatii de frontiera Hermeziu, un motociclu marca Honda SH, condus de cetateanul roman, G. A., in varsta de 39 de ani. In urma verificarilor specifice efectuate politistii de frontiera au stabilit faptul ca motociclul figureaza ca fiind furat din Italia. Motociclul in valoare de 2.600 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari, in vederea continuarii cercetarilor”, a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Iasi, Denis Mihaela Lazar.

Pe numele barbatului, politistii de frontiera au intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la furt urmand a fi inaintata Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propunerile legale.

Foto: botosaninecenzurat.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii