A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833535.2056.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Motanul care a adus bucurie in viata stapanilor sai, desi este supraponderal. Cum arata Maximus la 10 kilograme
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-10-2014, ora 10:53

Motanul care a adus bucurie in viata stapanilor sai, desi este supraponderal. Cum arata Maximus la 10 kilograme

Articol de Cristian Amariei
Este una din cele mai grase pisici din lume, dar stapanii ei sustin ca in ciuda celor 10 kilograme pe care le are este foarte agila.

Motanul Maximus este animalul de companie al sotilor Korovin, din Petrozavodsk, un oras din nord-vestul Rusiei, fiind cadoul de nunta pe care Leon i l-a facut Eugeniei in 2009, relateaza Daily Mail.

In ziua in care a fost adus acasa, Maximus era la fel ca oricare pisoi. Stapanii nu s-au asteptat ca el sa se "dezvolte" atat de mult. "Ne plac pisicile si in special cele mari. Dar nu ne-am imaginat ca Maximus o sa creasca atat de mult. Este mare, dar extrem de sprinten. Sare si alearga repede, la fel ca o pisica de talie mica", spune Leon.
Motanul de 5 ani ani este rezultatul unei incrucisari intre un Maine Coon si o Pisica Siberiana. Stapanul lui spune ca se mentine in forma si pentru ca il scoate zilnic la plimbari in parc.

"Problema este ca nu am gasit de cumparat niciun ham pentru pisici care sa i se potriveasca, asa ca i-am luat unul pentru caine", a spus Leon. Evident, apetitul lui Maximus este pe masura. "Ar manca toata ziua... Cum simte in casa miros de mancare, vine si cere. Iar noi ii dam, pentru ca merita", a mai spus stapanul lui.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  21.06.2017 21:21

wh0cd6700558 buy levitra

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii