A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664299.5984.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Monstrul” din caminul studentesc iesean sustine o ipoteza SF. Pretinde ca nu el este criminalul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-11-2015, ora 16:10

„Monstrul” din caminul studentesc iesean sustine o ipoteza SF. Pretinde ca nu el este criminalul

Articol de Madalina Irimia
Noi piste sunt luate in calcul de catre anchetatori in cazul studentului iesean Aurelian Giosan care si-a injunghiat la inceputul acestei saptamani doi colegi de camera, dintre care unul a decedat, iar celalalt este in stare grava la spital.

Dragomir Tomaseschi, avocatul acuzatului, a marturisit pentru cancan.ro ca tanarul nu este implicat in aceasta tragedie. Mai mult, acesta a spus ca acuzatul Aurelian Giosan i-a zis ca este nevinovat si ca toate zvonurile care au aparut cu privire la faptul ca ar fi principalul criminal nu sunt adevarate.

"Aurelian nu a ucis pe nimeni. Clientul meu sustine ca nu a omorat pe nimeni, el mi-a spus ca a stat in pat si nu a fost in club asa cum se spune. In camera erau patru baieti, nu trei, iar principalul suspect este acum in libertate", a declarat Dragomir Tomaseschi.

Mai mult, acesta a mai declarat ca familia clientului sau este cu moralul la pamant: "Parintii lui sunt daramati. Baiatul nu este stiut de nimeni ca fiind un individ rau. Este un tanar de la tara pe care nu il simt eu in stare de asa ceva. El vrea sa mearga la detector sa le arate tuturor ca el nu este criminalul".

Este acuzat ca ar fi injunghiat doi studenti din Iasi

Victor Nour din Republica Moldova a murit dupa ce a fost injunghiat de 20 de ori in zona spatelui de presupusul criminal Aurelian Giosan.

Mai mult. Casian Harpa, una dintre victime, se afla in stare grava la spital, dupa ce a fost injunghiat. Potrivit informatiilor aparute pana acum, pentru a sterge urmele crimei, Aurelian Giosan, principalul suspect, ar fi incendiat camera si ar fi disparut fara urma. Acesta a fost gasit, in cele din urma, in casa unor rude din municipiul Roman si a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Totul s-a petrecut in Caminul 4 din Campusul Targusor Copou din Iasi.
     
Tag-uri: iasi, crima, camin
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii