A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829352.2026.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Moldovean prins de politistii de frontiera cu un Suzuki „tunat” cu tigari de contrabanda
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-09-2015, ora 11:02

Moldovean prins de politistii de frontiera cu un Suzuki „tunat” cu tigari de contrabanda

Articol de Cristian Amariei
In urma unei actiuni desfasurate pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, politistii de frontiera au depistat doi cetateni moldoveni, care transportau, ascunse in componentele autoturismului si pe corp, 10.120 tigarete de contrabanda, cu timbru de acciza R. Moldova.

Pe 6 septembrie a.c, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, politistii de frontiera au oprit in trafic, in localitatea Stefanesti, un autoturism marca Suzuki, inmatriculat in R. Moldova, condus de cetateanul din R. Moldova Vasile G., in varsta de 23 de ani, care era insotit de mama sa, Galina G., in varsta de 43 de ani.

Avand la baza unele informatii detinute, politistii de frontiera au condus autoturismul la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Romanesti - I.T.P.F. Iasi in vederea efectuarii unu control amanuntit.

La controlul efectuat de catre politistii de frontiera, au fost descoperite ascunse in diferite locasuri ale autoturismului bord, roata de rezerva, pod pedalier, scaune precum si pe corpul femeii 10.120 tigarete, diferite marci, cu timbru de acciza R. Moldova.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele persoanelor in cauza lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar tigarile, in valoare de 4.528 lei, si autoturismul, in valoare de 13.300 lei, au fost indisponibilizate in vederea continuarii cercetarilor.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii