A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727564986.6511.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mita refuzata de un politist de frontiera din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-03-2013, ora 13:53

Mita refuzata de un politist de frontiera din Iasi

Articol de Cristian Amariei

Un politist de frontiera iesean a refuzat 200 lei mita oferita de o tanara din Republica Moldova. Persoana nu indeplinea conditiile legale pentru a i se permite intrarea in Romania si este cercetata pentru dare de mita.

Marti, 12 martie, la ora 22.00, politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iasi – feroviar, localitatea Ungheni, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi au sesizat Directia Generala Anticoruptie (D.G.A.) - Serviciul Judetean Anticoruptie (S.J.A.) Iasi despre faptul ca C.V., din Republica Moldova, a oferit suma de 200 lei cu titlu de mita, unui politist care efectua controlul in trenul de calatori, pentru a i se permite accesul pe teritoriul Romaniei, intrucat aceasta nu indeplinea conditiile prevazute de lege. Imediat a fost constituita echipa operativa din lucratori ai Serviciului Judetean Anticoruptie Iasi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, care s-a deplasat la P.T.F. Iasi - feroviar, ocazie cu care a fost constatata infractiunea denuntata de politistul de frontiera. Procurorul a dispus inceperea urmaririi penale fata de C.V. pentru savarsirea infractiunii de dare de mita, fapta prevazuta si pedepsita de art. 255 din Codul penal, raportat la art. 7 alin. 2 din Legea nr. 78/2000 si cercetarea sa in stare de libertate”, a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Iasi, Denis Lazar.

Foto: ziare.com

     
Tag-uri: mita, frontiera, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii