A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720183396.6406.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Miscarea Populara pentru Iasi: Liderii democrat-liberali ieseni vor alianta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
05-03-2012, ora 15:55

Miscarea Populara pentru Iasi: Liderii democrat-liberali ieseni vor alianta

Articol de Cristian Amariei

Liderii ieseni ai PDL se pronunta in favoarea incheierii unei aliante la alegerile locale, intitulata "Miscarea Populara pentru Iasi", discutiile cu alte formatiuni politice pentru initierea acestei constructii politice urmand sa fie incepute in perioada urmatoare.

Presedintele PDL Iasi, Dumitru Oprea a declarat, luni, pentru Mediafax, ca decizia trebuie luata cat mai repede, el optand pentru varianta prezentarii in alegeri sub sigla Miscarii Populare.

"Vom discuta in conducerea organizatiei cum vom merge exact, nu pot influenta eu decizia. Totusi, as inclina pentru Miscarea Populara", a spus Dumitru Oprea.

Senatorul PDL de Iasi Mihaela Popa, vicepresedinte al partidului la nivel national, a afirmat ca formula cea mai buna pentru filiala ieseana a democrat-liberalilor este participarea in alegeri intr-o alianta cu alte formatiuni politice.

"Sunt in favoarea aliantei. Aceasta se va numi Miscarea Populara pentru Iasi. Vom vedea cine ar putea veni alaturi de noi, ma gandesc in primul rand la PNTCD si la ecologisti”, a precizat Mihaela Popa.

Si liderul filialei municipale a PDL Iasi, deputatul Marius Spinu, sustine varianta Miscarii Populare. El a mai spus ca Miscarea Populara si UNPR ar putea prezenta candidati comuni la primaria Iasi si la sefia Consiliului Judetean.

"Se va negocia, anticipez ca vor fi discutii grele pe tema asta", a afirmat deputatul Marius Spinu.

PDL nu va incheia la nivel national niciun fel de alianta pentru locale, dar organizatiile judetene pot decide sa incheie aliante pe plan local, sub denumirea "Miscarea Populara", cu sigla inima, a declarat, duminica, dupa sedinta Colegiului Director, presedintele PDL, Emil Boc. (realitatea.net)

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii