A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816609.6624.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mircia Dumitrescu, Doctor Honoris Causa al Universitatii de Arte „George Enescu” din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
28-09-2015, ora 11:16

Mircia Dumitrescu, Doctor Honoris Causa al Universitatii de Arte „George Enescu” din Iasi

Articol de Madalina Irimia
Marti, 29 septembrie 2015, Universitatea de Arte „George Enescu” din Iasi va acorda inalta distinctie de Doctor Honoris Causa domnului Profesor Doctor Mircia Dumitrescu, membru corespondent al Academiei Romane.

Ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa se va desfasura la sediul Rectoratului Universitatii de Arte „George Enescu” din Iasi, Casa Bals, strada Cuza Voda 29, in sala Eduard Caudella, incepand cu ora 11:00.

Mircia Dumitrescu este un cunoscut grafician, pictor, sculptor, profesor universitar, doctor in arte vizuale, membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania si al Uniunii Gravorilor si Litografilor Maghiari de la Budapesta. Creatia lui impresionanta a fost atestata cu o seama de premii si distinctii, printre care Premiul pentru Grafica, Sobot (1992), Premiul National pentru constructia cartii, decernat de Ministerul Culturii si Cultelor (2002), Premiul National pentru carte – Volumul I.L. Caragiale, Teatru, editie bilingva, sub egida UNESCO (2002), Premiul pentru arta plastica si Ordinul pentru merit in grad de Cavaler (2003), Premiul Graficianul de carte al anului (2004), Premiul National pentru renasterea cartii bibliofile, decernat de Ministerul Culturii si Cultelor (2005), Premiul Bogdan Petriceicu Hasdeu, pentru viziunea grafica si tipografica a Manuscriselor Mihai Eminescu, si Premiul Anastasie Crimca, pentru imbogatirea patrimoniului cultural national (2006).
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii