A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830409.2068.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Minori din Iasi cercetati pentru furturi din buzunare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-02-2015, ora 10:23

Minori din Iasi cercetati pentru furturi din buzunare

Articol de Cristian Amariei
Pe 18 februarie, o tanara de 23 ani, din Podu Iloaiei a reclamat faptul ca in jurul orei 14.30, in timp ce se deplasa pe Sos Pacurari, persoane necunoscute i-au sustras din buzunarul drept al hainei un telefon mobil in valoare de 800 lei.

Cercetarile efectuate de politisti au condus la identificarea prezumtivului autor al faptei, respectiv R. A., de 16 ani, din Iasi, prejudiciul fiind recuperat si inapoiat partii vatamate.

In aceeasi zi, politistii Biroului de Investigatii Criminale Iasi, in cadrul unei actiuni pe linia prevenirii furturilor din buzunare desfasurata in mijloacele de transport in comun si in statiile acestora, au prins in flagrant doua minore, in varsta de 12 ani, din Iasi, care in jurul orelor 15.00 intr-o statie de autobuz din zona Complexului Studentesc Tudor Vladimirescu au sustras din buzunarul hainei unei studente un portofel cu acte personale si suma de 60 lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate si returnate proprietarului de drept.

Cele doua minore mai sunt cercetate pentru comiterea 10 furturi savarsite in acelasi mod (de la inceputul anului si pana in prezent).

Foto: cugetliber.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii