A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727583711.6271.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Minor din Iasi, cercetat pentru un furt dintr-o societate comerciala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-05-2014, ora 12:44

Minor din Iasi, cercetat pentru un furt dintr-o societate comerciala

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 21 mai, intre orele 11.00 - 13.00, politistii din cadrul Sectiei 6 Politie au organizat o actiune pe raza de competenta, pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale, precum si pentru depistarea si aducerea la cercetari a persoanelor banuite de comiterea de infractiuni.

In cadrul actiunii au fost aplicate 22 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 2100 lei, fiind legitimate peste 50 de persoane.

Politistii au adus la cercetari un minor de 16 ani, din mun. Iasi, banuit de comiterea unui furt in noaptea de 14 spre 15 mai. Astfel, minorul ar fi patruns in incinta unei societati comerciale ce are ca obiect de activitate fabricarea de dispozitive, aparate si instrumente medicale, iar din interior ar fi furat mai multe produse electrice, in valoare de 1500 lei.

Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, iar cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: minor, furt, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii