A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662010.5576.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Minor acuzat de mai multe furturi, prins de politistii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-06-2014, ora 10:15

Minor acuzat de mai multe furturi, prins de politistii ieseni

Articol de Cristian Amariei

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Iasi au fost sesizati de catre G. Vasilica, de 65 ani, din mun. Focsani, despre faptul ca in ziua de 18 mai, in jurul orei 13:30 in timp ce se deplasa pe un bulevard din mun. Iasi, un tanar necunoscut i-a smuls un lant de aur ce il purta la gat, in valoare de 2700 lei.

De asemenea, pe data de 20 mai, in jurul orei 18.00, politistii din cadrul Sectiei 2 Politie au fost sesizati de catre B. Lenuta, de 53 ani, din mun. Iasi cu privire la o situatie similara, prejudiciul fiind de 400 lei.

In urma sesizarilor primite, politistii au declansat de indata verificarile si investigatiile, iar la data de 05.06.2014 a fost identificat banuitul de comiterea celor doua fapte de talharie : A. Florin, de 15 ani, din mun. Bucuresti. Cercetarile continua in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor comiterii celor doua infractiuni, urmand a fi propusa solutie legala prin Parchet. Politistii recomanda cetatenilor , in special femeilor, batranilor si copiilor sa nu poarte bunuri de valoare asupra lor (bijuterii, telefoane mobile), pentru a evita sa devina tinte ale infractorilor”, anunta IPJ Iasi.

Foto: b365.ro

     
Tag-uri: minor, furt, lant, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii