A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866237.406.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ministrul Rovana Plumb apreciaza investitiile Primariei Iasi pe Axa Culturala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-05-2013, ora 08:05

Ministrul Rovana Plumb apreciaza investitiile Primariei Iasi pe Axa Culturala

Articol de Alexandra Stefanescu

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, doamna Rovana Plumb, a apreciat investitiile Primariei Municipiului Iasi pe Axa Culturala care strabate orasul, inclusiv pietonalul Stefan cel Mare si Sfant.

Alaturi de primarul Gheorghe Nichita, ministrul Rovana Plumb a trecut in revista modificarile urbanistice din zona centrala, care pun in valoare monumentele istorice emblematice pentru Iasi si Moldova.

Ca ministru al Mediului, protejez biodiversitatea, dar, in acelasi timp, toate comunitatile urbane au nevoie de zone de agrement, de zone de promenada, de zone in care cetatenii sa-si poata petrece timpul liber, departe de masini sau poluare”, a explicat ministrul Rovana Plumb.

Festivalul International al Educatiei, care are loc la Iasi in perioada 14-23 iunie, va fi primul mare eveniment de anvergura care va pune in valoare Axa Culturala, modernizata cu fonduri europene nerambursabile”, a completat primarul Gheorghe Nichita.

Lucrarile de amenajare a zonei centrale si istorice a Iasului sunt in plina desfasurare, urmand sa fie finalizate cel tarziu in toamna acestui an. Urmeaza apoi coborarea cablurilor in subteran, prin canivourile deja trase, fara afectarea infrastructurii stradale si pe cheltuiala operatorilor retelelor aeriene.

     
Tag-uri: Iasi, investitii, ministru
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  07.07.2017 20:18

wh0cd381460 allopurinol buy flagyl propecia price viagra prescriptions

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii