A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727689101.0549.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ministrul Liviu Pop: Trebuie sa vedem cat de implicat este Sorin Blejnar in distrugerea Fortus
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-07-2012, ora 16:03

Ministrul Liviu Pop: Trebuie sa vedem cat de implicat este Sorin Blejnar in distrugerea Fortus

Articol de Madalina Irimia

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a anuntat astazi la Iasi ca in cazul Fortus o masura clara se va lua abia dupa finalizarea raportului corpului de control care a analizat situatia din aceasta institutie. Pop a mai precizat ca este necesara si verificarea Casei de Insolventa Transilvania pentru a vedea cat de implicat este Sorin Blejnar in distrugerea Fortus.

"Raportul este in curs de finalizare si in paralel cu acesta vom avea o discutie permanenta cu reprezentantii salariatilor care au castigat in instanta, precum si cu cei care doresc sa mentina in activitate aceasta unitate. Nu ne propunem sa luam o decizie in viteza, o decizie fara sa avem toate datele problemei si scopul nostru este ca pe de o parte sa avem locuri de munca si pe de alta parte sa ne achitam si de obligatiile pe care le avem fata de angajati ", a declarat ministrul Liviu Pop.

In ciuda faptului ca planul de reorganizare al Fortus SA a avut sustinerea a 80% dintre creditori si a administratorului judiciar, Tribunalul Specializat Mures a dispus la finalul lunii iunie dechiderea procedurii de faliment a companiei.

Planul de reorganizare reactualizat, depus de administratorii judiciari Casa de Insolventa Transilvania SPRL (CITR) si Sigma IPURL, a fost respins de catre instanta de judecata.

     
Tag-uri: Fortus, Iasi, Liviu Pop
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii