A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661765.0366.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ministrul Culturii felicita Primaria Municipiului Iasi pentru punerea in valoare a monumentelor istorice din zona centrala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-05-2013, ora 16:00

Ministrul Culturii felicita Primaria Municipiului Iasi pentru punerea in valoare a monumentelor istorice din zona centrala

Articol de Madalina Irimia

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a vizitat santierul de pe pietonalul Stefan cel Mare si Sfant, insotit de viceprimarul Mihai Chirica.

In timpul vizitei, viceprimarul Mihai Chirica i-a oferit demnitarului detalii despre stadiul lucrarilor, precum si despre modul cum va arata pietonalul la sfarsitul investitiei, preconizata a fi finalizata in vara acestui an.

Investitiaeste realizata cu fonduri europene nerambursabile, iar proiectul a fost avizat de catre specialistii de la nivelul Comisiei Europene. Viziunea care a stat la baza acestui proiect urmareste, in esenta, punerea in evidenta a cladirilor simbol pentru Iasi si Moldova”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica.

Acesta a precizat ca in prezent lucrarile in zona pietonala sunt in plina desfasurare, iar la final toate cablurile de utilitati vor fi coborate in subteran.

Vrem ca acest pietonal sa devina o zona de promenada si loisir reprezentativa pentru Iasi, un spatiu multifunctional care sa gazduiasca o multitudine de evenimente, inclusiv culturale”, a precizat edilul, dand ca exemplu Festivalul International al Educatiei.

Apreciez eforturile Primariei Municipiului Iasi in privinta reabilitarii si modernizarii infrastructurii din Iasi, mai ales cele care pun in valoare imobile monument reprezentative pentru Romania”, a declarat ministrul Daniel Barbu.

De asemenea, reprezentantul Guvernului s-a mai aratat interesat de ritmul lucrarile de la Catedrala Mitropolitana, de la Manastirea Trei Ierarhi si de la Palatul Culturii si s-a aratat incantat de modul in care Episcopia Romano-Catolica a reabilitat cladirile din fata sediului Bancii Nationale a Romaniei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii