ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-04-2012, ora 14:29

Ministrul Berca le-a cerut prefectilor sa ia toate masurile necesare pentru a nu exista probleme de Sarbatorile Pascale

Articol de Madalina Irimia

In aceasta dimineata, la sediul Prefecturii Iasi, a avut loc o videoconferinta cu prefectii organizata de ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca.

Ministrul Gabriel Berca a vrut sa se asigure ca autoritatile locale au luat masurile necesare pentru a nu exista probleme de Sarbatorile Pascale si pentru a fi pregatiti sa intervina in timp util in cazul producerii unor evenimente nedorite.

Totodata ministrul le-a transmis prefectilor ca isi doreste ca acestia sa iasa in teren si sa verifice starea drumurilor judetene si comunale. Berca spune ca exista drumuri extrem de deteriorate dupa ce in iarna care a trecut s-a actionat cu material antiderapant.

Ministrul Gabriel Berca spune ca desi prefectii nu au astfel de atributii, acestia vor trebui totusi sa se implice activ si sa cunoasca starea drumurilor din judetele pe care le conduc.

Saptamana viitoare, ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, va organiza o noua videoconferinta pe tema pregatirii alegerilor din 10 iunie.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii