A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727634007.9746.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ministerul Afacerilor Europene a organizat la Iasi azi a treia conferinta regionala cu tema “Cresterea absorbtiei fondurilor structurale si de coeziune”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-10-2012, ora 18:06

Ministerul Afacerilor Europene a organizat la Iasi azi a treia conferinta regionala cu tema “Cresterea absorbtiei fondurilor structurale si de coeziune”

Articol de Diana Dumitriu

Ministerul Afacerilor Europene, prin Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale, a organizat azi a treia conferinta regionala cu tema “Cresterea absorbtiei fondurilor structurale si de coeziune”. Evenimentul a beneficiat de prezenta secretarului de stat in Ministerul Afacerilor Europene, Razvan Cotovelea.

La eveniment au participat peste 150 de reprezentanti ai institutiilor cu atributii in gestionarea fondurilor structurale si de coeziune, ai autoritatilor centrale si locale, ai beneficiarilor si consultantilor in domeniu.

Scopul acestor intalniri este de a raspunde cererii de informatii clare, bine documentate si de ultima ora cu privire la programele operationale cofinantate din instrumente structurale. Totodata, se urmareste identificarea problemelor care ingreuneaza utilizarea acestor fonduri si propunerea de solutii pentru depasirea obstacolelor.

In paralel cu desfasurarea conferintei, experti ai autoritatilor de management pentru programele operationale si ai centrului de informare au raspuns intrebarilor publicului interesat, unii dintre beneficiarii din regiune isi vor prezenta proiectele realizate cu ajutorul fondurilor nerambursabile de la Uniunea Europeana, iar firmele de consultanta isi vor putea face cunoscute ofertele si portofoliile de proiecte de succes.

Foto: finantistii.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii