A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675112.8539.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Militarii ieseni, ample exercitii de perfectionare profesionala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-06-2015, ora 10:12

Militarii ieseni, ample exercitii de perfectionare profesionala

Articol de Cristian Amariei
In contextul apropiatei sarbatoriri a Zilei Drapelului, simbol al independentei si demnitatii nationale a poporului roman, ostasii Brigazii 15 Mecanizate „Podu inalt” din Iasi participa la o serie de exercitii tactice.
Astfel, militarii transmisionisti din cadrul Brigazii sunt angrenati in exercitiul tehnic de specialitate Cetatea 2015. Exercitiul se desfasoara la nivel national si este destinat instruirii personalului structurilor pana la nivel de pluton de Comunicatii si Informatica din Armata Romaniei.
De asemenea, timp de doua saptamani, militarii cercetasi din Brigada 15 Mecanizata se afla intr-o tabara de instructie in zona Tarcau, judetul Neamt. Programul taberei vizeaza instruirea in culegerea de informatii, deplasarea si executarea unor misiuni in teren montan – ziua si noaptea, precum si instructia alpina. Alaturi de militarii ieseni au fost si colegii lor din cadrul Bazei 95 Aeriene din Bacau, care au realizat – cu un elicopter IAR 330 Puma – extractia pe calea aerului a grupurilor de cercetare care si-au finalizat misiunile.
Si Lupii Negri se afla in pline exercitii de perfectionare, militarii Batalionului 151 Infanterie continuand pregatirea in cadrul exercitiului „Combined Resolve IV”, desfasurat la Centrul Multinational de Instruire de la Hohenfels, Germania.
     
Tag-uri: iasi, militari, exercitii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii