A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661646.8944.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mii de tigari de contrabanda descoperite de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-02-2014, ora 13:34

Mii de tigari de contrabanda descoperite de politistii de frontiera ieseni

Articol de Alexandra Stefanescu

Politistii de frontiera ieseni au descoperit peste 7.500 de tigarete de contrabanda intr-un autoturism condus de catre un cetatean roman. Tigaretele au fost achizitionate de catre barbat pe parcursul mai multor zile de la diferite persoane cu intentia de a fi comercializate.

In data de 17 februarie, politisti de frontiera din cadru Compartimentului Sprijin Operativ din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia contrabandei si evaziunii fiscale cu produse de tutun de provenienta R. Moldova, au oprit in trafic, pentru control, pe raza municipiului Iasi, un autoturism marca Ford Mondeo, condus de cetateanul roman Dumitru N., in varsta de 39 ani, despre care se detineau informatii ca este folosit pentru transportul tigaretelor de provenienta Republica Moldova. In vederea efectuarii unui control amanuntit, persoanele si autoturismul au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, ocazie cu care politistii de frontiera au descoperit pe bancheta din spate, in partea dreapta, intr-o geanta de rafie, cantitatea de 7.600 tigarete, de diferite marci cu timbru de acciza R. Moldova”, a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Iasi, Denis Mihaela Lazar.

Barbatul a declarat ca a cumparat tigaretele pe parcursul mai multor zile de la diferite persoane cu intentia de a le vinde.

In cauza s-a intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia si s-a retinut intreaga cantitate de tigarete, in valoare de 2.667 lei, in vederea confiscarii.

     
Tag-uri: tigari, contrabanda, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii