A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833266.3916.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mii de pachete cu tigari de contrabanda confiscate de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-07-2015, ora 10:38

Mii de pachete cu tigari de contrabanda confiscate de politistii de frontiera ieseni

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Tutora - ITPF Iasi au desfasurat o actiune specifica pe linia combaterii contrabandei cu tigari in urma carora au descoperit si ridicat in vederea confiscarii, aproximativ 3.200 pachete de tigari de contrabanda ce urmau a fi introduse ilegal pe piata neagra de desfacere din Romania.

O persoana, cetatean roman, implicata in activitatea infractionala, este cercetata sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, verificarile fiind continuate impreuna cu autoritatile de frontiera ale statului vecin.

Pe 8 iulie, in jurul orei 19.10, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Tutora au organizat o actiune specifica pe timpul careia au oprit in trafic, in localitatea de frontiera Osoi, un autoturism marca Dacia Logan, inmatriculat in judetul Suceava, condus de cetateanul roman Constantin P., in varsta de 25 ani, domiciliat pe raza judetului Iasi. Tanarul era insotit de cumnatul sau, cetateanul roman Ionut B., in varsta de 29 ani.

In urma controlului efectuat asupra autoturismului, lucratorii nostri au descoperit in portbagaj, doua colete voluminoase, invelite in folie de culoare neagra, fapt pentru care persoanele si autoturismul au fost conduse la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Tutora, pentru cercetari.

„La controlul amanuntit, politistii de frontiera au constatat ca in coletele din masina erau 3.124 pachete de tigari marcile Ritm, Doina si Plai, cu timbru de acciza Republica Moldova. Cu privire la cele constatate Constantin P. a declarat ca a fost contactat de un barbat, a carui identitate nu o cunoaste, pentru a transporta coletele din padurea Prisacani pana in municipiul Iasi.”, au declarat reprezentantii ITPF Iasi.

Politistii de frontiera au intocmit lui Constantin P. lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda si au dispus ridicarea tigaretelor, in valoare de 35.028 lei in vederea confiscarii si a autoturismului, in valoare de 6.500 lei.

Cercetarile continua impreuna cu autoritatile de frontiera ale statului vecin in vederea stabilirii intregii arii infractionale si pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
Erickaller,  09.07.2017 06:59

wh0cd401702 atarax differin 0.3 gel phenergan bupropion crestor 10mg price eurax website here more hints

   
Erickaller,  15.05.2017 15:40

wh0cd4109805 sildenafil citrate

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii