ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-12-2012, ora 11:46

Mii de obiecte pirotehnice, gasite si confiscate de politistii ieseni

Articol de Alexandra Stefanescu

In urma actiunilor desfasurate de politisti din cadrul Serviciului Arme Explozivi si Substante Periculoase pe raza municipiului Iasi si a comunelor limitrofe, pentru prevenirea si combaterea activitatilor de nerespectare a regimului legal al articolelor pirotehnice, au fost constatate 9 infractiuni, fiind confiscate un numar de aproximativ 4000 articole pirotehnice.

Au fost depistati S. Ciprian, de 24 ani, S. Dragos, de 19 ani, R. Manuela, de 18 ani, C. Rozalia, de 38 ani toti patru din mun. Iasi, B. D., de 17 ani din comuna Dumesti, care aveau asupra lor articole pirotehnice in vederea comercializarii, fara a fi autorizati pentru aceste activitati, fapt pentru care li s-au intocmit dosare penale pentru infractiunea prevazuta si pedepsita de art. 37, alin. 3 din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Au fost ridicate in vederea confiscarii un numar de 3.014 articole pirotehnice din clasa I de periculozitate.

De asemenea, au fost depistati S. Dragos, de 19 ani, S. Ramona, de 22 ani, ambii din mun. Iasi, B. Ionut, de 18 ani, din mun. Piatra-Neamt, si C. Mihai, de 31 ani, din oras Tirgu-Frumos, care aveau asupra lor articole pirotehnice in vederea comercializarii, fara a fi autorizati pentru astfel de activitati. Pe numele acestora politistii au intocmit dosare penale.

Au fost ridicate in vederea confiscarii un numar de 983 bucati articole pirotehnice din categoria I de periculozitate”, informeaza IPJ Iasi.

Foto: a1.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii