A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727677273.7608.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mihai Razvan Ungureanu: “Iasul e blestemat sa aiba ca reprezentanti in Parlament sau in administratia locala oameni care nu sunt afectiv interesati de bunastarea iesenilor”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
28-03-2013, ora 19:00

Mihai Razvan Ungureanu: “Iasul e blestemat sa aiba ca reprezentanti in Parlament sau in administratia locala oameni care nu sunt afectiv interesati de bunastarea iesenilor”

Articol de Alexandra Stefanescu

Prezent la Iasi, senatorul Mihai Razvan Ungureanu, liderul Fortei Civice, a criticat administratia locala si a declarat ca orasul e blestemat sa aiba ca reprezentanti in Parlament oameni care nu sunt afectiv interesati de bunastarea iesenilor.

Liderul Fortei Civice a adus in discutie problema aeroportului care a ramas nemodernizat din cauza consilierilor judeteni din USL care s-au opus proiectului propus de Guvernul Ungureanu de reabilitare a aerogarii.

Deasemenea senatorul il acuza pe actualul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, ca a pus mai mult pret pe partid decat pe Iasi si ca a participat la daramarea singurului guvern condus de un iesean.

Domnul Fenechiu a participat cu toata energia domniei sale la daramarea singurului guvern condus de un iesean. Nu am sa obosesc sa spun acest lucru ori de cate ori voi avea ocazia. Asta ca sa stim cine este domnul Fenechiu, cat de mult conteaza pentru domnia sa calitatea de iesean si cum pune pret in primul rand pe afilierea la partid inainte de a fi un adevarat om al locului. Venetic in caracter, domnul Fenechiu este si cel care alaturi de alti membrii ai USL, consilieri judeteni, au refuzat solutia pe care Guvernul Ungureanu a gasit-o pentru chestiunea aeroportului. Am venit la Consiliul Judetean cu o solutie capabila sa ofere rezolvarea unei probleme care trena de ani de zile pe seama incompetentei administrative si a calculelor de castig personal. Majoritatea consilierilor judeteni au refuzat solutia pe care am propus-o atunci, solutie care ar fi pus la punct chestiunea aeroportului in maxim un an si jumatate care inseamna 18 luni. Si uite asa s-a pierdut timp in a pune punct unei probleme care bantuie administratia locala de mai bine de un deceniu. Cred ca orasul Iasi, din pacate, e blestemat sa aiba ca reprezentanti in Parlament sau in administratia locala oameni care nu sunt afectiv interesati de bunastarea iesenilor”, a declaratsenatorul Mihai Razvan Ungureanu.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii