ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
06-01-2012, ora 07:52

Mihaela Popa va propune un Cod de conduita si integritate pentru sefii din institutiile statului

Articol de Oana Barbosu

Vicepresedintele PDL Mihaela Popa a declarat ca va propune in sedinta viitoare a BPN al partidului un Cod de conduita si integritate pentru sefii din institutiile statului, mentionand ca cei mai multi directori de deconcentrate nu servesc interesele oamenilor, ci pe ale lor.

Aceasta declaratie a aparut in urma postarii unui articol pe blogul sau personal, prin care senatoarea democrat-liberala doreste punerea in aplicare a unui Cod de Conduita si Integritate extrem de dur pentru sefii de institutii.

,, Anul 2012 trebuie sa insemne continuarea luptei impotriva coruptiei. De aceea, 2012 trebuie sa fie un an al eticii si integritatii profesionale pentru toti cei care au raspundere in institutiile statului. In fruntea institutiilor statului trebuie sa existe oameni integri din punct de vedere moral dar si foarte buni profesionisti”, a mentionat Mihaela Popa.

Vice-presedintele PD-L intentioneaza sa preia idea lui Leonard Orban, ministru Afacerilor Europene, care ,,a propus un cod de conduita pentru angajatii care se ocupa de fonduri europene, tot asa fiecare ministru trebuie sa propuna pentru toti cei care au raspundere in institutiile statului un cod de conduita si integritate profesionala”, a precizat senatoarea PD-L.

Potrivit acesteia, majoritatea sefilor de institutii iesene, ,, nu au inteles sa serveasca publicul, ci doar pe ei". Popa sustine ca daca nu-si va schimba atitudinea si va ramane "doar la stadiul de vorbe", PDL nu va creste in sondaje.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii