ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
06-01-2012, ora 15:12

Mihaela Popa catre Adomnitei: ,, Ar trebui sa va cereti scuze public iesenilor pentru modul in care i-ati mintit si pentru cum ati tratat scolile si gradinitele din municipiului Iasi”

Articol de Oana Barbosu

Senatoarea Mihaela Popa a postat joi, pe blogul sau, o lista de la ISJ cu sumele alocate in anii 2008 si, respectiv, 2011 pentru scolile si gradinitele din municipiul Iasi, la care sunt adaugate sumele alocate pentru Palatul Copiilor Iasi si Casa Corpului Didactic (centrul de formare al cadrelor didactice).

Totodata, senatoarea Popa i-a cerut, cu acest prilej, lui Cristian Adomnitei sa isi ceara scuze iesenilor, pentru modul in care i-a mintit si pentru ignoranta pe care a aratat-o in 2008, fata de necesitatile reale ale gradinitelor si scolilor din municipiul Iasi.

,, Nu astept sa va cereti scuze pentru ca m-ati acuzat pe nedrept, dar ar trebui sa va cereti scuze public iesenilor pentru modul in care i-ati mintit si pentru cum ati tratat scolile si gradinitele din municipiului Iasi […] care aveau nevoie de reparatiii capitale, de investitii, de sali de sport. Statea in pixul dumneavoastra sa va intoarceti fata catre municipiul Iasi, sa dati bani pentru scoli si nu pentru anumiti constructori, bani pentru confortul elevilor si nu pentru birouri de lux”, a declarat Mihaela Popa.

Dupa ce senatoarea ieseana a fost acuzata in mai multe randuri de liderul filialei municipale PNL Iasi ca ar minti in legatura cu acest subiect, Mihaela Popa a venit cu dovada celor afirmate de-a lungul timpului.

Prin publicarea acestei liste, democrat-liberala urmareste sa demonstreze ca in 2011 au fost alocate mai multe fonduri pentru unitatile de invatamant preuniversitar din Municipiul Iasi, fata de anul 2008, perioada in care liberalul iesean Cristian Adomnitei era ministru al Educatiei.

,, Am declarat intr-o conferinta de presa ca in anul 2011, an de criza economica, au fost alocati mai multi bani pentru unitatile de invatamant preuniversitar din Municipiul Iasi decat in anul 2008, an de crestere economica, cand aveam ministru iesean. Asa cum am spus si in conferinta, nu am vrut sa jignesc pe nimeni ci doar sa pun in evidenta preocuparea Guvernului pentru invatamantul preuniversitar din municipiului Iasi si pentru finalizarea investitiilor”, a adaugat Mihaela Popa.

Pentru a vizualiza lista ISJ, accesati site-ul: popamihaela.blogspot.com

Foto: mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Alex Cuza,  07.01.2012 09:18

Dacă doriţi să aflaţi şi adevărul despre inepţiile doamnei Popa, vă invit să analizaţi şi sumele reale direcţionate către Iaşi în perioada liberală: http://www.adomnitei.ro/2012/01/06/doamna-senator-mihaela-popa-eu-afirm-cu-tarie-si-cu-argumente-ca-mintiti-atat-din-cauza-ipocriziei-cat-si-a-faptului-ca-nu-munciti/

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii