A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719982741.411.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Migdalele, nucile si castanele- medicamentele inimii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
06-12-2011, ora 08:26

Migdalele, nucile si castanele- medicamentele inimii

Articol de Madalina Irimia

Consumul constant de nuci, migdale si castane are un real efect protector asupra inimii si vaselor de sange, arata un nou studiu al cercetatorilor britanici.

British Journal of Nutrition, citat de whfoods.org a confirmat faptul ca fructele cu coaja lemnoasa au cel mai ridicat continut de antioxidanti, cu efecte benefice asupra muschiului cardiac si a vaselor de sange.

Nucile, migdalele si castanele au cel mai mare continut de antioxidanti. La toate acestea se adauga si alunele, desi nu fac parte din categoria fructelor cu coaja lemnoasa. Toate contin 20 de miligrame de antioxidanti, la fiecare 100 de grame.

Cantitatea mare de antioxidanti explica riscul scazut de a suferi de afectiuni cardiovasculare in cazul celor care le consuma constant. Rata mortalitatii, din cazuza afectiunilor cardiovasculare scade cu un procent care variaza de la 11% pana la 19% pentru cei care consuma aceste fructe uleioasede cel putin de patru ori pe saptamana.

Chiar mai impresionante au fost rezultatele unui studiu care s-a concentrat doar pe consumul de migdale si nuci. Studiul a dovedit ca cei care au consumat in principal migdale si nuci, de cel putin patru ori pe saptamana au redus cu 37% riscul bolilor coronariene comparativ cu cei care nu au mancat fructe cu coaja lemnoasa sau au facuta asta foarte rar.

Mai mult, fiecare portie suplimentara de nuci si migdale adaugata in dieta, in cursul unei saptamani a fost ascoiata cu o reducere a incidentei bolilor cardiovasculare cu 8,3%. (ziare.com)

     
Tag-uri:

Consumul constant de nuci, migdale si castane are un real efect protector asupra inimii si vaselor de sange, arata un nou studiu al cercetatorilor britanici.

, British Journal of Nutrition, citat de whfoods.org a confirmat faptul ca fructele cu coaja lemnoasa au cel mai ridicat continut de antioxidanti, cu efecte benefice asupra muschiului cardiac si a vaselor de sange.

Nucile, migdalele si castanele au cel mai mare continut de antioxidanti. La toate acestea se adauga si alunele, desi nu fac parte din categoria fructelor cu coaja lemnoasa. Toate contin 20 de miligrame de antioxidanti, la fiecare 100 de grame.

Cantitatea mare de antioxidanti explica riscul scazut de a suferi de afectiuni cardiovasculare in cazul celor care le consuma constant. Rata mortalitatii, din cazuza afectiunilor cardiovasculare scade cu un procent care variaza de la 11% pana la 19% pentru cei care consuma aceste fructe uleioasede cel putin de patru ori pe saptamana.

Chiar mai impresionante au fost rezultatele unui studiu care s-a concentrat doar pe consumul de migdale si nuci. Studiul a dovedit ca cei care au consumat in principal migdale si nuci, de cel putin patru ori pe saptamana au redus cu 37% riscul bolilor coronariene comparativ cu cei care nu au mancat fructe cu coaja lemnoasa sau au facuta asta foarte rar.

Mai mult, fiecare portie suplimentara de nuci si migdale adaugata in dieta, in cursul unei saptamani a fost ascoiata cu o reducere a incidentei bolilor cardiovasculare cu 8,3%. (ziare.com)

" title="Stiri despre British Journal of Nutrition, citat de whfoods.org a confirmat faptul ca fructele cu coaja lemnoasa au cel mai ridicat continut de antioxidanti, cu efecte benefice asupra muschiului cardiac si a vaselor de sange.

Nucile, migdalele si castanele au cel mai mare continut de antioxidanti. La toate acestea se adauga si alunele, desi nu fac parte din categoria fructelor cu coaja lemnoasa. Toate contin 20 de miligrame de antioxidanti, la fiecare 100 de grame.

Cantitatea mare de antioxidanti explica riscul scazut de a suferi de afectiuni cardiovasculare in cazul celor care le consuma constant. Rata mortalitatii, din cazuza afectiunilor cardiovasculare scade cu un procent care variaza de la 11% pana la 19% pentru cei care consuma aceste fructe uleioasede cel putin de patru ori pe saptamana.

Chiar mai impresionante au fost rezultatele unui studiu care s-a concentrat doar pe consumul de migdale si nuci. Studiul a dovedit ca cei care au consumat in principal migdale si nuci, de cel putin patru ori pe saptamana au redus cu 37% riscul bolilor coronariene comparativ cu cei care nu au mancat fructe cu coaja lemnoasa sau au facuta asta foarte rar.

Mai mult, fiecare portie suplimentara de nuci si migdale adaugata in dieta, in cursul unei saptamani a fost ascoiata cu o reducere a incidentei bolilor cardiovasculare cu 8,3%. (ziare.com)

">British Journal of Nutrition, citat de whfoods.org a confirmat faptul ca fructele cu coaja lemnoasa au cel mai ridicat continut de antioxidanti, cu efecte benefice asupra muschiului cardiac si a vaselor de sange.

Nucile, migdalele si castanele au cel mai mare continut de antioxidanti. La toate acestea se adauga si alunele, desi nu fac parte din categoria fructelor cu coaja lemnoasa. Toate contin 20 de miligrame de antioxidanti, la fiecare 100 de grame.

Cantitatea mare de antioxidanti explica riscul scazut de a suferi de afectiuni cardiovasculare in cazul celor care le consuma constant. Rata mortalitatii, din cazuza afectiunilor cardiovasculare scade cu un procent care variaza de la 11% pana la 19% pentru cei care consuma aceste fructe uleioasede cel putin de patru ori pe saptamana.

Chiar mai impresionante au fost rezultatele unui studiu care s-a concentrat doar pe consumul de migdale si nuci. Studiul a dovedit ca cei care au consumat in principal migdale si nuci, de cel putin patru ori pe saptamana au redus cu 37% riscul bolilor coronariene comparativ cu cei care nu au mancat fructe cu coaja lemnoasa sau au facuta asta foarte rar.

Mai mult, fiecare portie suplimentara de nuci si migdale adaugata in dieta, in cursul unei saptamani a fost ascoiata cu o reducere a incidentei bolilor cardiovasculare cu 8,3%. (ziare.com)

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii