A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719987225.0816.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mierea de albine, cel mai eficient remediu contra tusei la copii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
09-08-2012, ora 04:47

Mierea de albine, cel mai eficient remediu contra tusei la copii

Articol de Madalina Irimia

O lingurita de miere inainte de culcare constituie cel mai eficient medicament impotriva tusei la copii, sustine o echipa de experti israelieni, la capatul unui studiu in care au fost implicati 300 de micuti cu infectii ale gatului, intre care a prevalat tusea, informeaza LikarInfo.

Copiii care au participat la experiment au fost impartiti in patru grupe, fiindu-le administrate 10 grame de miere, dupa cum urmeaza - miere de eucalipt, miere de citrice, miere de cimbrisor si placebo.

In final, studiul a aratat ca acei copii carora le-a fost administrata cate o lingurita de miere inainte de somn, tuseau mai putin in decursul noptii si astfel dormeau mai linistit.

Spre deosebire de siropurile de tuse, mierea de albine nu are efecte secundare adverse. Cu toate acestea, ea nu poate fi administrata copiilor sub un an, din cauza riscului de botulism.

Sursa: AGERPRES

Foto: cugetliber.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii