A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727677690.6323.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Meteo: Canicula se instaleaza din nou in majoritatea regiunilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-06-2012, ora 10:52

Meteo: Canicula se instaleaza din nou in majoritatea regiunilor

Articol de Madalina Irimia

Dupa cateva zile de racoare bine-meritata, norii se risipesc, vantul se potoleste, iar canicula se instaleaza din nou in majoritatea regiunilor.

Vineri, termometrele mai castiga 2-3 grade fata de ziua precedenta, iar maximele vor fi cuprinse intre 26 si 36 de grade. Ploi slabe si intensificari ale vantului se vor inregistra doar la munte si pe arii restranse in Transilvania, Moldova, Muntenia si Dobrogea, informeaza ziare.com.

In Moldova, meteorologii anunta cativa nori, insa acestia vor fi inofesivi. Maximele pentru vineri pornesc de la 23-24 de grade in Bucovina pana la 29 de grade in sudul zonei.

Sambata, vremea continua sa se incalzeasca. Valorile maxime mai urca 1-2 grade, norii nu se mai arata deloc iar canicula se va simti in majoritatea regiunilor. Regimul termic nu se modifica nici duminica, iar arsita si soarele dogoritor vor tine agenda zilei.

Foto: antena3.ro

     
Tag-uri: vremea, meteo, canicula, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii