A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664750.5859.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mercedes declarat furat in Bosnia Herzegovina, depistat la Albita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-03-2013, ora 16:13

Mercedes declarat furat in Bosnia Herzegovina, depistat la Albita

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera vasluieni au depistat in P.T.F. Albita un autoturism marca Mercedes E300D furat din Bosnia Herzegovina, condus de un barbat cu dubla cetatenie, bulgara si R. Moldova.

Astazi, in jurul orei 03.00, la P.T.F.Albita/I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat la controlul de frontiera, pentru a iesi din tara, Vasile K., cu cetatenie bulgara si R. Moldova, in varsta de 32 de ani, conducand un autoturism marca Mercedes E300D.

Existand suspiciuni privind autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul in cauza, au fost efectuate verificari suplimentare, ocazie cu care s-a constatat faptul ca autoturismul respectiv figureaza furat din Bosnia Herzegovina.

Cu privire la cele constatate, Vasile K. a declarat ca a achizitionat autoturismul respectiv de la un cetatean roman si ca nu are cunostinta despre faptul ca autoturismul este furat. Politistii de frontiera vasluieni i-au intocmit persoanei in cauza dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Husi cu propunerile legale. Autoturismul, in valoare de 15.000 lei a fost indisponibilizat si introdus in parcul auto al S.T.P.F.Vaslui in vederea recuperarii acestuia de catre proprietar”, informeaza IJPF.

     
Tag-uri: masina, furt, frontiera
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii