A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719646931.5205.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mercedes cu inspectia tehnica falsa descoperit la Sculeni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-03-2013, ora 18:05

Mercedes cu inspectia tehnica falsa descoperit la Sculeni

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera au depistat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni un barbat cu cetatenie bulgara si Republica Moldova care intentiona sa scoata din tara un autoturism marca Mercedes-E 220D, folosind un document fals.

In ziua de 21 martie a.c., in jurul orei 09.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, A.R., cu cetatenie bulgara si Republica Moldova, in varsta de 39 de ani, conducand un autoturism marca Mercedes-E 220D, inmatriculat in Bulgaria. La solicitarea lucratorilor nostri A.R. a prezentat certificatul de inmatriculare si certificatul de inspectie tehnica periodica. Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat faptul ca stiker-ul aplicat pe inspectie tehnica periodica, in care sunt inscrise datele cu privire la efectuarea acesteia nu prezinta elementele de siguranta ale unuia autentic. Politistii de frontiera i-au intocmit barbatului dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propunerile legale”, informeaza IJPF Iasi.

     
Tag-uri: masina, frontiera, acte, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii