ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-08-2015, ora 12:12

Mercedes ML furat din Italia descoperit de politistii de frontiera ieseni

Articol de Madalina Irimia
Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit un autotursim marca Mercedes ML 320CDI, a carui valoare depaseste suma de 110.000 lei, care figura in bazele de date ca fiind declarat furat din Italia.

Pe 13 august , ora 10.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul polonez Rafal M., in varsta de 43 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes ML 320CDI, inmatriculat in Polonia.

„In urma verificarilor specifice efectuate, lucratorii nostri au stabilit faptul ca autoturismul figureaza ca fiind furat din Italia din anul 2014, existand o semnalare in acest sens in bazele de date ale Interpol.”. au declarat reprezentantii ITPF Iasi.

In legatura cu cele constatate, conducatorul auto a declarat ca autoturismul a fost cumparat in anul 2014, de la o firma din Polonia care avea ca obiect de activitate vanzarea de autovehicule si nu avea cunostinta despre faptul ca autoturismul a fost declarat ca fiind furat.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, iar autoturismul, in valoare de 110.233 lei a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii