A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720179004.086.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mercedes Benz declarat furat in Italia depistat in Sculeni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-07-2014, ora 15:30

Mercedes Benz declarat furat in Italia depistat in Sculeni

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii de frontiera ieseni au depistat un autoturism Mercedes Benz Sprinter la Vama Sculeni care figura ca fiind furat din Italia inca din luna mai a anului 2010.

Pe 28 iulie, doi barbati s-au prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei. In urma verificarilor specifice, politistii au constatat ca seria poansonata de pe sasiul autoturismului nu corespunde cu seria de pe certificatul de inmatriculare al acestuia.

Cu toate ca autoturismul figura ca fiind furat din anum 2010, pe certificatul de inmatriculare prezentat la control figura ca fiind furat din Italia din luna februarie a anului 2013. Barbatii au declarat ca nu stiau ca certificatul de inmatriculare italian si autovehiculul sus-mentionat sunt declarate furate.

Politistii de frontiera ieseni i-au intocmit lui Andrian C. lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de “furt” si “punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai cu numar fals de inmatriculare sau inregistrare”, iar pe numele lui Aurel B. au intocmit lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de ” complicitate la furt “.”, au mentionat reprezentantii ITPF Iasi.

Autoturismul in valoare de 17. 549 de lei a fost indiponibilizat pentru continuarea cercetarilor.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii