A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662423.4485.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Membri noi in conducerea Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-06-2015, ora 16:10

Membri noi in conducerea Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iasi

Articol de Madalina Irimia
Luni, 15 iunie, Ministerul Sanatatii a transmis ordinele oficiale privind numirile in functie a directorului medical si a directorului financiar contabil la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iasi.

Astfel, conform Ordinului Ministrului Sanatatii nr. 331/ 15 iunie 2015 dr. Serban Turliuc a fost numit in functia vacanta de director medical interimar la Institutul de Psihiatrie „Socola”.

In functia de director financiar contabil la Institutul de Pshiatrie „Socola”, conform Ordinului Ministrului Sanatatii nr. 331/ 15 iunie 2015, a fost numita Alina Astefanoaie.

Conform Ordinului Ministerului Sanatatii emis in luna mai, pe postul de director de ingrijiri medicale la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iasi a fost numita Amalia Iurascu. Interimatul este asigurat pe o perioada de sase luni.

Prin decizia managerului Institutului de Psihiatrie „Socola” Iasi dr. Gabriel Oprisanu, prof. dr. Roxana Chirita a fost numita coordonator metodologic al activitatii de psihiatrie la nivelul Regiunii de Nord- Est.

Conform Hotararii de Guvern de infiintare a Institutului de Pshiatrie „Socola”, unitatea coordoneaza metodologic activitatea de psihiatrie la nivelul Regiunii de Nord-Est.
     
Tag-uri: iasi, conducere, socola
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii