ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-09-2012, ora 11:53

Maternitatea Elena Doamna nu mai poate fi retrocedata

Articol de Diana Dumitriu

Cladirile ce apartin Maternitatii Elena Doamna nu mai pot fi retrocedate, a anuntat, in sedinta ordinara de Consiliu Judetean sustinuta in cursul diminetii, la Halaucesti, directorul unitatii medicale, Emil Anton.

Retrocedarea nu se mai poate face pentru ca s-a facut intabularea ca spatiu public in luna iunie. Dorim sa refacem cladirile si sa ne desfasuram activitatea asa cum trebuie”, a anuntat managerul maternitatii Elena Doamna, Emil Anton.

Imobilele maternitatii 'Elena Doamna', din Iasi, sunt revendicate din 2003 de membrii comunitatii evreiesti, prin intermediul Fundatiei Caritatea. Conform solicitarii, pana in 1948 aici a functionat un spital esraielit si maternitatea evreiasca.

In timp ce obstetricienii asteapta finalizarea dosarului aflat inca pe rolul instantei de judecata si sa stie daca si unde isi continua activitatea medicala, presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei a subliniat necesitatea demararii unor lucrari de modernizare a pavilioanelor unitatii medicaledand drept exemplu cazurile in care unele spitale din tara au fost inchise pentru o perioada dupa ce s-au descoperit stafilococi si bacterii intraspitalicesti. Intr-o astfel de situatie, considera seful CJ, pacientii pot fi mutati intr-o alta locatie pe perioada lucrarilor de dezinfectie.

Foto: ziarelive.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
Erickaller,  06.07.2017 22:28

wh0cd678545 Buy Amoxil PREDNISOLONE NO RX

   
Erickaller,  12.05.2017 21:32

wh0cd6387480 cialis by mail order

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii