A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834863.3154.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Maternitatea Elena Doamna: Pacienti in stare grava in urma unor operatii, sanctiuni minime pentru medici
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-10-2014, ora 12:36

Maternitatea Elena Doamna: Pacienti in stare grava in urma unor operatii, sanctiuni minime pentru medici

Articol de Cristian Amariei
Maternitatea Elena Doamna din Iasi are un istoric tragic. Mai multe persoane au murit sau au avut de suferit de pe urma unor interventii chirurgicale. De cele mai multe ori, nimeni nu a fost gasit vinovat.

Medicul Doina Iancu a fost acuzata in 1999 de moartea unei paciente pe care a operat-o si de moartea bebelusului acesteia. Medicii au spus ca decesul pacientei a survenit in urma unor complicatii aparute in timpul operatiei, iar cazul a fost inchis.

In 2004, medicul Doina Iancu nu a descoperit in urma testelor ca o pacienta urma sa nasca un bebelus mort. A fost declarata din nou nevinovata in urma anchetei Colegiului Medicilor, iar structura centrala a spitalului a sanctionat-o doar cu o mustrare verbala.

Acelasi medic a fost acuzat in 2006 ca i-ar fi fisurat vezica urinara unei paciente in timpul unei interventii chirurgicale. Colegiul Medicilor nu a sanctionat-o, dar instanta a decis atunci sa o sanctioneze cu o amenda de 5.000 de lei, cu titlu de daune morale si o alta de 250 de lei, cu titlul de daune materiale.

In martie 2914, o tanara de 19 ani care dorea o intrerupere de sarcina a fost la un pas de moarte. De ea s-a ocupat directorul medical actual al maternitatii, Razvan Socolov. in timpul interventiei au survenit complicatii, iar tanara a ajuns in situatie critica si a avut nevoie de cinci interventii chirurgicale pentru a fi salvata, dar nimeni nu a fost inca gasit vinovat de aceasta situatie.

Sursa: digi24.ro
Foto: a1.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii