A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865233.9052.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Masini agricole de ultima generatie expuse la USAMV Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-05-2013, ora 14:49

Masini agricole de ultima generatie expuse la USAMV Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Fermierii din Moldova vor avea posibilitatea sa vada la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi cele mai moderne utilaje cu ajutorul carora se poate practica o agricultura performanta.

Aceasta deoarece Universitatea ieseana va gazdiu maine, 24 mai 2013, o expozitie de masini agricole de ultima generatie la nivel mondial, de la producatori de renume. Evenimentul desfasurat sub titulatura „Massey Ferguson Super 600” este organizat de compania General Leasing impreuna cu Universitatea ieseana si va avea loc pe esplanada alfata in imediata apropiere a Departamentului de Mecanizare.

In cadrul acestui eveniment, la care vor lua parte studenti ai Universitatii si fermieri din zona, se vor prezenta tehnologii de ultima generatie. Vor fi prezentate tractoare de top Massey Ferguson, combine Laverda si utilaje Kvoreland (o masina de pregatit terenul si semanat concomitent, un plug de 7 trupite precum si o masina de administrat ingrasaminte)”, au precizat organizatorii.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii