A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829830.9602.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Masina ridicata cu scandal. Un sofer din Iasi a facut plangere, dupa ce masina i-a fost zgariata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-02-2015, ora 07:41

Masina ridicata cu scandal. Un sofer din Iasi a facut plangere, dupa ce masina i-a fost zgariata

Articol de Cristian Amariei
Un sofer din Iasi aflat in proces cu Directia de Servicii Publice Municipale, dupa ce i s-a ridicat masina, sustine ca este sicanat de angajatii Primariei ca sa renunte la actiunea in instanta. Barbatul a sunat marti la 112, dupa ce a descoperit ca autoturismul i-a fost mutat din nou cu ranga dintr-o parcare.

Masina ridicata de angajatii Primariei apartine unui iesean aflat in proces cu Directia de Servicii Publice Municipale si Politia Locala. Barbatul a vazut cum autoturismul este mutat cativa metri, din parcare, pe trotuarul de pe strada Ghica Voda, iar cand s-a apropiat a constatat ca masina era zgariata.

"Ea a fost zgariata pe spoiler, au desprins cu ranga plasticul lateral si probabil ca si aici au agatat-o cu mecanismele lor feroase," a explicat Dan Chirlesan, proprietarul masinii.

Proprietarul a mai reclamat si in urma cu un an si jumatate ca masina i-a fost ridicata abuziv si de atunci se lupta in instanta cu firmele din subordinea primariei.

"Am constat astazi, iesind de la Judecatorie ca masina imi era sustrasa dintr-o parcare, pusa pe mecanise de tractare si pregatita de asemenea pentru ridicare si depozitare, cu scop, consider eu, de razbunare," a mai spus proprietarul masinii.

"Politistii locali au dispus mutarea unui autoturism care era parcat pe un canal apartinand SC Dalkia Sa. Angajatii Dalkia au fost nevoiti sa intervina in zona, motiv pentru care autoturismul a fost mutat cativa metri. Autoturismul nu a fost avariat sub nicio forma," a declarat Nicoleta Deciu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Cazul a ajuns in atentia politistilor de la Sectia 3 care trebuie sa clarifice cum s-a petrecut incidentul.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii