A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727576571.63.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Masina lovita de tren la Iasi. Doua persoane au murit (Galerie FOTO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-03-2012, ora 09:00

Masina lovita de tren la Iasi. Doua persoane au murit (Galerie FOTO)

Articol de Alexandra Stefanescu

O noua tragedie a avut loc in aceasta dimineata la Iasi. Doua persoane au murit dupa ce un tren a lovit o duba. Masina a fost proiectata pe o distanta de 100 de metri de locul impactului. Trecerea peste calea ferata nu este prevazuta cu semnale acustice si luminoase, ci doar cu indicatoare rutiere.

Masina in care se aflau cei doi pasageri care si-au pierdut viata a fost lovita de un tren la o trecere de cale ferata din localitatea Belcesti, judetul Iasi.

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 6.00, cand locomotiva trenului Harlau-Iasi a lovit o autoutilitara, al carei sofer nu s-a asigurat la trecerea de cale ferata. Una dintre victimele din autoturism a fost proiectata intr-un sant.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, Silvia Spiridon, atat soferul, in varsta de 38 de ani, cat si celalalt ocupant al masinii, un barbat de 44 de ani, au murit pe loc.

Dubita a fost lovita de un tren. S-a constatat ca soferul este incarcerat si se lucreaza la descarcerarea acestuia. A doua victima, ambele decedate de altfel, a fost aruncata la 100 de metri intr-un sant”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Iasi, Silvia Spiridon.

Trenul era alcatuit dintr-o garnitura compusa din doua vagoane ce transporta un numar de aproximativ 40 persoane. Pe timpul activitatilor de cercetare, traficul feroviar a fost inchis.

La fata locului au fost prezenti reprezentanti din cadrul ISU, IJJ, Serviciul de Ambulanta Judetean si SMURD.

S-a dispus indisponibilizarea trenului de persoane pentru efectuarea verificarii starii tehnice. Cercetarile continua pentru a se stabili toate imprejurarile in care s-a comis acest eveniment rutier”, informeaza IPJ Iasi.

     
Tag-uri: accident, tren, Iasi, Belcesti, IPJ, ISU
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii