A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719680602.07.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Marti a fost inaugurat la Iasi primul parc logistic european din zona de Nord-Est a Romaniei (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-03-2014, ora 18:27

Marti a fost inaugurat la Iasi primul parc logistic european din zona de Nord-Est a Romaniei (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Constructia parcului logistic in comuna Letcani – Judetul Iasi a inceput in februarie 2013 si s-a incheiat de curand, urmarindu-se crearea primului parc logistic din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est, in vederea atragerii de investitii si stimularea crearii de noi locuri de munca.

Prin obiectivele propuse, proiectul Parc logistic comuna Letcani – Judetul Iasi urmareste realizarea unei structuri de sprijinire a afacerilor, care sa stimuleze la nivel local dezvoltarea economica durabila, contribuind astfel la indeplinirea obiectivului general al Programului Operational Regional: dezvoltarea echilibrata a regiunilor Romaniei.

Parcul Logistic comuna Letcani este o solutie moderna pentru companiile romanesti sau multinationale care au nevoie de:

- spatii logistice de depozitare si servicii;

- spatii de productie;

- depozite;

- birouri;

- cantina restaurant;

- parcari si alte facilitati.

La deschiderea sa oficiala, parcul este deja ocupat in proportie de 85%.

Proiectul Parc logistic comuna Letcani – Judetul Iasi este un proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional 2007 – 2013. Initiatorul si realizatorul proiectului este S.C. SOLO S.R.L.

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional 2007 – 2013 este Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est este Organismul Intermediar desemnat de catre Autoritatea de Management pentru implementarea Programului Operational Regional in Regiunea de Dezvoltare Nord-Est.

Valoarea totala a proiectului este de 28.778.444,07 lei, din care 13.627.514,56 lei reprezinta finantarea nerambursabila din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala si din bugetul national.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii