A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675349.0479.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Marius Lacatus, despre meciul cu Otelul: „Sper ca luni sa avem un joc bun pe toata durata partidei, nu cum s-a intamplat la Giurgiu ”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
23-08-2014, ora 11:05

Marius Lacatus, despre meciul cu Otelul: „Sper ca luni sa avem un joc bun pe toata durata partidei, nu cum s-a intamplat la Giurgiu ”

Articol de Cristian Amariei

Luni, de la ora 18:30, CSMS Iasi va intalni pe teren propriu Otelul Galati, in etapa a 5-a a Ligii I. Antrenorul Marius Lacatus spera ca jocul echipei sale va fi mai bun decat cel din meciul cu Astra.

Este un joc la fel de important ca si celelalte de pana acum sau ca cele care urmeaza. Sper ca luni sa avem un joc bun pe toata durata partidei, nu cum s-a intamplat la Giurgiu. Au fost ceva probleme de concentrare, avem nevoie de continuitate in joc. Avem nevoie de cele 3 puncte si vom da totul pentru a le obtine.”, a declarat Marius Lacatus.

Liviu Mihai si Bole lipsesc in continuare

Este o situatie dificila in ceea ce ii priveste pe Liviu Mihai si pe Bole. Din pacate durerile persista si nu ne putem baza pe ei in viitorul apropiat. Trecusera la antrenamente normale, dar durerile au revenit si nu putem risca. Sper ca dupa pauza competitionala sa avem tot lotul la dispozitie si jocul poate arata altfel.”, a mentionat Lacatus.

CSMS Iasi pune in vanzare bilete pentru meciul CSMS Iasi - Otelul, din cadrul etapei a V-a a Ligii I de fotbal, duminica, 24 august, la casele de bilete ale stadionului Emil Alexandrescu, intre orele 10 - 18 si in ziua meciului, luni, 25 august 2014, de la ora 10.

Pentru evitarea aglomeratiei la intrarea in stadion, suporterii sunt rugati sa vina din timp la stadion, cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea partidei.

Preturile biletelor sunt aceleasi ca la partida cu Viitorul Constanta, din prima etapa a sezonului:

Peluzele A si B -10 lei

Tribuna A si B: - 20 lei

Tribuna 0A si 0B: - 30 lei

Tribuna 0: 50 lei

Meciul CSMS Iasi - Otelul Galati va avea loc luni, 25 august, de la ora 18:30 si va fi transmis in direct pe Look TV.

Foto: iasi4u.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii