ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-10-2013, ora 13:55

Marii angajatori din Iasi vin la Targul de Cariere

Articol de Alexandra Stefanescu

Dupa ce in octombrie a avut loc editia dedicata industriei de IT, cu participarea a 24 de companii, Targul de Cariere se intoarce la Iasi cu oferte de angajare in toate domeniile. Evenimentul reuneste 30 de companii angajatoare, intre care Firecredit, Amazon, Delphi si McDonald’s. O lista cu toate companiile participante este accesibila pe site-ul www.targuldecariere.ro.

E o mare bucurie sa vedem atata efervescenta pe piata fortei de munca din Iasi. In aceasta toamna peste 50 de companii au ales Targul de Cariere pentru a-si prezenta ofertele de angajare si oportunitatie de cariera in fata iesenilor”, declara organizatorii.

Evenimentul debuteaza marti, 5 noiembrie, la ora 11, in Atriumul Palas. Standurile angajatorilor pot fi vizitate pana la ora 19, iar programul workshop-urilor este de la 14 la 19. Miercuri, 6 noiembrie, Targul de Cariere poate fi vizitat tot in intervalul 11-19.

Principalii vizati de ofertele angajatorilor sunt tinerii cu studii superioare, absolvite sau in curs, cu sau fara experienta de munca. Doritorii pot gasi oportunitati de cariera in domenii variate: economic, inginerie, marketing, vanzari, contabilitate, servicii, farma etc.

Sub sloganul „Ai de unde alege”, Targul de Cariere aduce oportunitati variate: pe langa ofertele de angajare ale marilor companii din Iasi, organizatorii propun oferte de intership-uri si voluntariat, consultanta gratuita in cariera, sesiuni de training si conferinte pe tema vocatiei si a progresului in cariera, sustinute de traineri profesionisti si de invitati speciali.

O noutate propusa de organizatori este sectiunea de oferte in domeniul educatiei: 60 de universitati din strainatate isi prezinta oferta de studii in cadrul Targului de Cariere, prin intermediul programului Edmundo, prezent la eveniment cu un stand de consiliere. Printre destinatiile cele mai accesibile din punct de vedere financiar pentru cei interesati de studiile in strainatate sunt universitatile din Suedia, Olanda, Belgia si Italia, precizeaza organizatorii. Oferta de studii in strainatate cuprinde si programe ale unor universitati precum cele din Southampton, Groningen, Nijmegen sau Aberdeen, foarte bine clasate in topurile internationale.

     
Tag-uri: targ, cariere, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii