A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720180424.1367.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Maria Aldea (ARD) o provoaca la o dezbatere publica pe Cristina Nichita (USL)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
15-11-2012, ora 18:12

Maria Aldea (ARD) o provoaca la o dezbatere publica pe Cristina Nichita (USL)

Articol de Diana Dumitriu

Avocata Maria Aldea, candidatul ARD la Camera Deputatilor in Colegiul Dacia o provoaca la o dezbatere publica pe fashion-ista Cristina Nichita, candidatul USL pe colegiul Dacia. Maria Aldea este dispusa sa mearga oriunde la acesta dezbatere publica, ”chiar si la televiziunea de curte a primarului Nichita”.

Dupa ce ani la randul a refuzat sa apara in lumina reflectoarelor ca magistrat sau avocatt, Maria Aldea este decisa sa apara ”pe sticla” intr-o dezbatere televizata cu principala sa contracandidata la functia de Deputat din partea Colegiului Dacia, creatoarea de moda Cristina Nichita.

O invit, prin intermediul presei, pe doamna Cristina Nichita la o dezbatere publica. Asa ne poate cunoaste lumea, cine suntem. Pentru a ne cunoaste e nevoie de o dezbatere. Pana acum am avut o dezbatere cu Daniel Oajdea (candidatul PPDD . n.r.) la TeleM, unde doamna Nichita nu a venit. O invit la dezbatere oriunde, chiar si la Tv Life, televiziunea de curte a primarului. Poate ne spune ea de ce candideaza si nu se ocupa de firma ei aflata in faliment”, a spus Maria Aldea in timpul unei conferinte de presa.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii