ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-05-2013, ora 06:04

Manifestare stiintifica internationala la Facultatea de Horticultura

Articol de Cristian Amariei

Facultatea de Horticultura din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” organizeaza a 59-a editie a Simpozionului stiintific international ”Horticultura - stiinta, calitate, diversitate si armonie”, care se va desfasura in zilele de 24 - 26 mai 2013.

Editia din acest sta sub semnul sarbatorii a 10 de la infiintarea specializarii de Peisagistica, specializare ce atrage, an de an, numerosi tineri foarte bine pregatiti. Manifestarea reuneste personalitati marcante ale mediului academic si din cercetare, precum si specialisti si practicieni. Pentru editia din acest an si-au anuntat prezenta peste 150 de specialisti din Grecia, Germania, Franta, Austria, Ucraina, Italia, Belarus si Republica Moldova. Simpozionul constituie un bun prilej pentru promovarea celor mai noi realizari in domeniul horticulturii, dezvoltarea parteneriatelor in vederea realizarii proiectelor si programelor europene si pentru dezvoltarea cercetarii din domeniu.

Deschiderea Simpozionului va avea loc astazi 24 mai, ora 09.30, in Aula Magna “Haralamb Vasiliu” a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad”. Simpozionul este organizat in colaborare cu Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Academia de Stiinte Agricole si Silvice, Societatea Romana a Horticultorilor.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii