A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675473.7787.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru trei ieseni acuzati de furt
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-05-2014, ora 10:20

Mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru trei ieseni acuzati de furt

Articol de Cristian Amariei

In urma colaborarii dintre politistii din cadrul I.P.J. Iasi si Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala au fost depistate si retinute trei persoane urmarite national si international.

S. Pavel, de 20 de ani, din comuna Valea Seaca, judetul Iasi, care se sustragea executarii pedepsei de 2 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat. In baza mandatului de executare a pedepsei, tanarul a fost extradat din Marea Britanie si introdus in Penitenciarul Rahova.

B. Vasile, de 39 de ani, din Iasi, care se sustragea executarii pedepsei de 1 an inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat. In baza mandatului de executare a pedepsei, barbatul a fost extradat din Spania si incarcerat in Penitenciarul Rahova.

Pe data de 29 mai, politistii din cadrul Sectiei 5 Politie, in timp ce se aflau in exercitarea atributiunilor de serviciu, l-au depistat in zona Nicolina 2, pe A.F., de 59 de ani, din Iasi, pe numele caruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii, prin care a fost condamnat la o pedeapsa de 3 ani si 2 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. Barbatul a fost introdus in Arestul I.P.J. Iasi”, anunta IPJ Iasi.

Foto: caon.ro

     
Tag-uri: inchisoare, furt, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii