ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-12-2012, ora 14:53

Mai multe drumuri din judetul Iasi sunt blocate de zapada

Articol de Alexandra Stefanescu

Mai multe drumuri judetene sunt blocate, astazi, din cauza zapezii abundente cazute in ultimele ore. Presedintele Consiliului Judetean Iasi a plecat dimineata pe traseele care intampina greutati din cauza ninsorilor. In prezent se afla in zona padurii Domnita, de pe drumul Voinesti - Tibana.

Reamintim iesenilor ca pana maine dimineata, la ora 10.00, avem avertizare cod galben de ninsoare si viscol. Rugam iesenii sa nu se porneasca la drum si sa verifice starea drumurilor inainte de a face acest lucru. Daca sunt pe traseu, ii rugam sa nu depaseasca o coloana oprita pentru ca interventia utilajelor este mult mai dificila in aceste conditii. Intervenim cu toate utilajele de care dispunem, inclusiv cele suplimentare pentru a mentine drumurile functionale. Prioritate au cazurile medicale. In acest intervenim pentru a transporta doua cazuri medicale din comuna Vladeni”, a declarat Cristian Adomnitei.

La aceasta ora drumurile blocate sunt DJ281C Blagesti - Todiresti - Cotnari, DJ282F Vladeni - Andrieseni, DJ281 Sticlaria - Siretel - Lespezi, DJ282D Ruginoasa - Helesteni, DJ248A Iasi - Domnita - Țibanesti, DJ244D Ciortesti - Dolhesti, DJ244F Grozesti - Bohotin - Mosna, DJ282 Iasi - Gropnita - Bulbucani, DJ208I Blagesti - Crivesti - Vanatori, DJ244G capat DN28 - Cozmesti, DJ282C Vladeni - Plugari, DJ208L Pascani - Miroslovesti si DJ246 Scanteia - Ipatele - Mironeasa.

Foto: finantistii.ro

     
Tag-uri: drumuri, zapada, judet, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii