A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727583781.1044.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Magazin alimentar din judetul Iasi sanctionat cu 500 de lei pentru depozitarea necorespunzatoare a produselor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-02-2013, ora 11:13

Magazin alimentar din judetul Iasi sanctionat cu 500 de lei pentru depozitarea necorespunzatoare a produselor

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 11– 17 februarie, inspectorii de la Serviciul de Control in Sanatate Publica Iasi au aplicat doua amenzi in urma controalelor efectuate in judetul Iasi. Astfel, un magazin alimentar din comuna Sinesti a fost sanctionat cu 500 de lei pentru depozitarea necorespunzatoare a materiilor prime si a produselor finite.

Cea de-a doua amenda, de 1000 de lei, a fost aplicata unui atelier mecanic din Pascani, deoarece angajatorul nu a asigurat examinarile medicale cu medic de medicina muncii.

In saptamana anterioara s-au desfasurat 196 actiuni de control, din care 92 in unitati alimentare, 19 controale la domiciliul iesenilor pentru verificarea celor reclamate, 18 de controale la unitati care comecializeaza produse din tutun si 14 la unitati de invatamant din judetul Iasi. In plus, au fost efectuate 7 recontroale pentru a se constata daca au fost indeplinite cerintele inspectorilor dupa prima verificare.

Foto: ziare-pe-net.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii