A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664141.7605.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Magazin alimentar amendat de inspectorii sanitari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-03-2013, ora 14:49

Magazin alimentar amendat de inspectorii sanitari

Articol de Madalina Irimia

In perioada 4- 10 martie, inspectorii de la Serviciul de Control in Sanatate Publica Iasi au aplicat trei amenzi in urma controalelor efectuate in judetul Iasi. Cuantumul acestora este de 2000 de lei.

Un magazin alimentar din comuna Romanesti a fost sanctionat cu 1000 de lei pentru comercializare de tigari la bucata. Alte doua societati comerciale au fost amendate cu cate 500 de lei, deoarece nu s-a facut dovada insusirii notiunilor fundamentale de igiena.

In saptamana anterioara s-au desfasurat 190 actiuni de control, dintre care 92 in unitati alimentare, 13 controale la domiciliul iesenilor pentru verificarea celor reclamate, un control la un salon cosmetic, 10 verificari la unitati de invatamant si 8 la unitati sanitare din judetul Iasi. In plus, au fost efectuate 20 recontroale pentru a se constata daca au fost indeplinite cerintele inspectorilor dupa prima verificare.

     
Tag-uri: DSP, amenzi, inspectori, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii